Clujul se modernizeaza cu 122,5 mil. lei

Email Imprimare PDF

 

Clujul se modernizeaza cu 122,5 mil. lei

Cluj-Napoca se va moderniza dupa o investitie de 122,5 milioane de lei in 4 proiecte cu finantare europeana. Banii vor intra, printre altele, in extinderea si reabilitarea sistemului de transport public al orasului.

Cristian Petre, ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, a semnat patru proiecte incluse in Planul Integrat de Dezvoltare al polului de crestere Cluj finantate prin Programul Operational Regional (POR).

Unul dintre proiecte presupune modernizarea si extinderea sistemului de transport public in Cluj-Napoca, intr-o prima etapa, in valoare de 39,96 milioane lei, din care 27,56 milioane lei reprezinta finantare nerambursabila.

Proiectul are ca obiectiv general reabilitarea infrastructurii de transport public si imbunatatirea serviciilor de transport in comun, insemnand modernizarea a 1.130 metri patrati de spatii publice, a 87 de statii de transport public si un sistem automat de eliberare a legitimatiilor de calatorie. Durata de implementare a proiectului este de 20 de luni.

Alt proiect vizeaza reabilitarea infrastructurii sociale a municipiului Cluj-Napoca prin renovarea si modernizarea, printre altele, a unor locuinte sociale, alei, parcari si locuri de joaca. Proiectul are o valoare totala de 10,11 milioane lei, din care 7,98 milioane lei reprezentand finantare nerambursabila si are o durata de implementare de 31 de luni.

Pentru a cauta cazare in Cluj-Napoca, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Clujul se modernizeaza cu 122,5 mil. lei