Jurnalistii spanioli despre Bucuresti: Frumos, putin cunoscut si mult mai ieftin decat in Spania. Atentie la taximetristii particulari si cainii vagabonzi

Email Imprimare PDF

 

Jurnalistii spanioli despre Bucuresti: Frumos, putin cunoscut si mult mai ieftin decat in Spania. Atentie la taximetristii particulari si cainii vagabonzi

Un oras frumos si putin cunoscut, in care ai unde sa te distrezi si totul e mult mai ieftin decat in Spania. Cam asa descriu jurnalistii spanioli capitala Romaniei. Si-au avertizat insa conationalii sa se fereasca de taximetristii particulari si de cainii vagabonzi.

''Bucurestiul se pregateste pentru sarbatoarea alb-rosie'' titreaza El Mundo, iar El Mundo Deportivo scrie ca ''Buna dispozitie domneste la Bucuresti''. El Correo isi invata cititorii ''cum sa se distreze in Bucuresti'', dar ii si avertizeaza ca la noi ''posesia de droguri se pedepseste cu inchisoarea''.

Toti corespondentii ne lauda stadionul, National Arena

''Stadionul din spatele meu, inaugurat in urma cu doar opt luni, este fara indoiala cea mai noua bijuterie a Bucurestiului. Intr-un oras si o tara care incearca sa iasa dintr-o situatie economica foarte dificila, aceasta finala este considerata marea realizare a ultimilor 20 de ani'', a spus Juan Carlos Abascal, corespondent Antena 3.

Alti jurnalisti au mers in Centrul Vechi si in fan zone, pentru a vedea cum se distreaza suporterii. Unii dintre ei sunt adevarate vedete in tara lor.

"Cred ca orasul i-a primit pe fanii celor doua echipe cu ospitalitate, nu stiu daca intelegeti ce scandeaza, dar striga numele Cerato, numele meu e Cerato, jurnalist din tara bascilor", a spus Jeorge Cerato, reporter Basc Television.

Juan Palacio transmite deja de la a 5 finala UEFA.

Pentru a citi o alta stire despre Centrul Istoric al orasului Bucuresti, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.incont.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Jurnalistii spanioli despre Bucuresti: Frumos, putin cunoscut si mult mai ieftin decat in Spania. Atentie la taximetristii particulari si cainii vagabonzi