Finala Europa League. Ce n-a vazut Bucurestiul: hotelurile, ocupate 95%

Email Imprimare PDF

 

Finala Europa League. Ce n-a vazut Bucurestiul: hotelurile, ocupate 95%

Gradul de ocupare a hotelurilor de 3, 4 si 5 stele din Bucuresti s-a ridicat la 95%, incasarile depasind 3-4 milioane de euro, cu ocazia finalei Europa League, potrivit oficialilor Federatiei Patronatelor din Turism si Servicii. In mod normal, media anuala in ceea ce priveste gradul de ocupare a hotelurilor din Bucuresti este de 30%.

Intre 23.000 si 25.000 de suporteri spanioli au sosit in Bucuresti cu ocazia meciului Atletico Madrid - Athletic Bilbao, insa destul de multi dintre acestia (aproximativ 15.000) au venit pentru o zi, potrivit lui Dragos Raducanu, secretarul general al FPTS.

Cei care petrec o singura zi in Bucuresti vor cheltui mai putin, intre 150-200 de euro, estimeaza Dragos Raducanu.

Ceilalti, care au venit prin intermediul agentiilor din Spania si stau in Bucuresti 2-3 zile, vor cheltui in jur de 1.000 de euro in Romania.

Luand in considerare aceste cifre, oficialul FPTS se intreaba de unde vin cele 30 de milioane de euro vehiculate pana acum, bani pe care ii va incasa Bucurestiul, potrivit autoritatilor locale. 

“Nu stiu de unde au scos 30 de milioane de euro. Din estimarile noastre, incasarile vor fi de doar 8-10 milioane de euro din serviciile turistice”, a declarat acesta pentru DailyBusiness.ro.

Pentru a citi mai multe despre hotelurile din Capitala, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Finala Europa League. Ce n-a vazut Bucurestiul: hotelurile, ocupate 95%