Grandoare si lux. Cum arata cea mai scumpa camera de hotel din lume

Email Imprimare PDF

 

Grandoare si lux. Cum arata cea mai scumpa camera de hotel din lume

Cea mai scumpa camera de hotel din lume costa astazi „doar” 2.000 de dolari pe noapte si se gaseste in celebrul Burj Al-Arab, din Dubai. Cu cati ani in urma, acelasi apartament regal din luxosul hotel ajungea la 27.000 de dolari pe noapte, scrieBusiness Insider.

De peste 13 ori mai mult costa cea mai exclusivista incapere din Burj Al-Arab, pusa la dispozitia clientilor. Ce primeau turistii in schimbul celor 27.000 de euro pe care ii cheltuiau pe o singura noapte de cazare?

O camera imensa, de „numai” 780 de metri patrati, cu propriul lift, sala de cinema, restaurant, living amenajat in stil arabesc, dar si propria biblioteca privata.

Apartamentul regal cuprinde doua dormitoare cu influenta orientala, fiecare avand propria baie, la fel de luxoasa si de sofisticat decorata.

Astazi, apartamentul din Burj Al-Arab, Dubai costa doar 2.000 de dolari pe noapte, iar in pret intra si o plimbare cu un Rolls Royce, cu sofer personal. Pentru clientii si mai pretentiosi de atat exista intotdeauna varianta elicopterului, dar contra cost.

Pentru a citi si despre cel mai scump hotel din lume pentru schiori, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.incont.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Grandoare si lux. Cum arata cea mai scumpa camera de hotel din lume