Paştele pentru turişti: Tradiţii, hotel de gheaţă, staţiuni balneare - opţiunile turistice în Sibiu

Email Imprimare PDF

 

Paştele pentru turişti: Tradiţii, hotel de gheaţă, staţiuni balneare - opţiunile turistice în Sibiu

Judeţul Sibiu are una dintre cele mai variate oferte pentru petrecerea Paştelui: de la tradiţiile autentice şi peisajele din Mărginimea Sibiului, la vizitarea de cetăţi sau mănăstiri, la ineditul hotel de gheaţă de la Bâlea Lac, staţiuni balneare ori hoteluri de patru şi cinci stele, informeaza Mediafax.

În Mărginimea Sibiului, zonă renumită pentru frumuseţea peisajelor şi pentru tradiţiile sale, gradul de ocupare a pensiunilor membre ale Asociaţiei Naţionale de Turism Rural, Ecologic şi Cultural (ANTREC) era, spre sfârşitul lunii martie, de aproximativ 30 la sută pentru perioada Paştelui, în condiţiile în care majoritatea românilor preferă să îşi petreacă această sărbătoare acasă, spre deosebire de Crăciun şi Revelion.

"De Paşte, puţină lume este dispusă să plece de acasă, dar din experienţa anilor trecuţi credem că vom ajunge la un grad de ocupare de 60 la sută. Pachetele turistice oferite de pensiunile membre ANTREC pornesc de la 120 de lei, de persoană, pentru trei nopţi cu demipensiune şi masa festivă de Paşte, şi ajung la 300 de lei, la pensiuni de patru margarete", a declarat Dorin Beu, preşedintele ANTREC Sibiu.

Potrivit acestuia, turiştii vor merge la manastiri pentru slujba de Înviere, iar apoi se vor delecta cu produse şi mâncăruri tradiţionale, însă la cerere se pot organiza şi petreceri speciale.

Pentru a citi si despre ofertele de Paste propuse de Besthotels.ro, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.mediafax.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Paştele pentru turişti: Tradiţii, hotel de gheaţă, staţiuni balneare - opţiunile turistice în Sibiu