Investitie de 62,7 mil lei pentru spatii de agrement si parcari in Poiana Brasov si Rasnov

Email Imprimare PDF

 

Investitie de 62,7 mil lei pentru spatii de agrement si parcari in Poiana Brasov si Rasnov

Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Cristian Petrescu, a semnat marti doua contracte in valoare totala de 62,7 milioane de lei, pentru amenajarea de spatii de agrement si divertisment in Poiana Brasov, respectiv pentru modernizarea urbana a Centrului Istoric Rasnov.

Cele doua proiecte fac parte din Planul Integrat de Dezvoltare al polului de crestere Brasov, 
Proiectul "Amenajare zona turistica Poiana Brasov - amenajare spatii de agrement si divertisment" are o durata de implementare de 24 de luni si o valoare totala de 44,4 milioane de lei (14,3 mi. euro), din care finantarea nerambursabila este de 17,1 milioane de lei.

Proiectul vizeaza imbunatatirea si diversificarea serviciilor turistice de agrement din Municipiul Brasov, prin crearea unui complex destinat activitatilor de agrement si divertisment in statiunea turistica Poiana Brasov, in scopul cresterii atractivitatii pentru turismul practicat in zona.

Celalalt proiect, de reactualizare si modernizare urbana a Centrului istoric Rasnov are o durata de implementare de 24 de luni si o valoare totala de 18,2 milioane de  lei, din care 14,3 milioane de lei reprezinta finantare nerambursabila. 

Proiectul are ca scop amenajarea Pietei Unirii ca zona pietonala, construirea unui pasaj subteran sub actuala piata, construirea unei parcari subterane (pe 2 niveluri, cu o capacitate de 100 de locuri), amenajarea unui spatiu destinat organizarii de evenimente publice, amenajarea spatiilor verzi, precum si refacerea iluminatului public.

Pentru a citi mai multe despre Poiana Brasov, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Investitie de 62,7 mil lei pentru spatii de agrement si parcari in Poiana Brasov si Rasnov