Cele mai ciudate constructii hoteliere din lume

Email Imprimare PDF

 

Cele mai ciudate constructii hoteliere din lume

Arhitectii din intreaga lume experimenteaza astazi diverse forme si principii de constructie, pentru a da nastere unor adevarate capodopere. Din fericire, ei se gandesc si la turisti, astfel ca au creat unele dintre cele mai fascinante constructii hoteliere.

Cele 11 hoteluri prezentate mai jos impresioneaza fie prin maretie, fie prin culori, materiale de constructie folosite sau forme ciudate.

1. Cele doua turnuri ale hotelului Yas Viceroy din Abu Dhabi sunt legate printr-un acoperis ondulat, de 213 metri, care seamana cu o cortina. Acoperisul este realizat din otel si 5.800 de panouri de sticla, iluminate cu sistem LED. Hotelul are 499 de camere.

2. Exteriorul hotelului Axis Viana din orasul Viana do Castelo, Portugalia, este realizat din aluminiu reflectant, sticla neagra si piatre verzi. Cele 88 de camere sunt decorate cu lemn, piatra si piele. Arhitectura hotelului face ca intreaga constructie sa isi schimbe  forma in functie de unghiul din care privesti.

3. Architectul Max Pritchard a creat designul hotelului Southern Ocean Lodge, astfel incat constructia sa se integreze natural in peisajul insulei australiene Kangaroo. O parte din peretii celor 21 de apartamente sunt din sticla si ofera o priveliste uimitoare asupra oceanului.

Hotelul a fost construit din  materiale precum cherestea si fier (pentru armatura), care se preteaza la un sol destul de precar.

Pentru a citi o alta stire despre un hotel din Abu Dhabi, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Cele mai ciudate constructii hoteliere din lume