Romania, printre cele 9 destinatii turistice in care dolarul este puternic

Email Imprimare PDF

 

Romania, printre cele 9 destinatii turistice in care dolarul este puternic

Agentia Bloomberg a descoperit recent ca dolarul este mai puternic in raport cu 10 din cele 16 monede majore, printre care yenul japonez si euro. Din acest motiv, americanii pot profita de tranzactionarea valutara, daca au pregatirea si cunostintele necesare.
Pentru turisti este mult mai usor insa sa profite de puterea dolarului american, facandu-si vacanta in locuri cu monede mai slabe. Publicatia Investing Answers prezinta in editia de miercuri noua locuri unde dolarul asigura o vacanta de neuitat, printre care si Romania.

Desi are statiuni "orbitoare" la Marea Neagra, castele medievale, biserici, orase si maiestuosii Munti Carpati, Romania este una dintre destinatiile cele mai trecute cu vederea din Europa, potrivit publicatiei mentionate.

Romania, fara moneda euro, destinatia cu cele mai bune oferte din Europa

Desi Romania este membra a Uniunii Europene, nu a adoptat inca moneda euro, folosind in continuare leul romanesc. Acest fapt o face una dintre cele mai bune oferte din Europa, in contextul in care dolarul a fost mult mai puternic fata de leu decat euro.

Turistii pot sta intr-o replica a castelului lui Dracula din romanul lui Bram Stoker din 1897, pentru suma de 75 de dolari pe noapte si profita de oferte mari in Transilvania si alte zone.

Pentru a citi mai multe despre castelele din tara noastra, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.bloombiz.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Romania, printre cele 9 destinatii turistice in care dolarul este puternic