Tarom introduce destinaţii noi de la 25 martie

Email Imprimare PDF

 

Tarom introduce destinaţii noi de la 25 martie

Tarom va reintroduce în orarul de vară destinaţiile Nisa şi Dubrovnik, creşte frecvenţa unor curse interne şi va renunţa la zborul Cluj Napoca - Frankfurt şi retur, a anunţat, vineri, operatorul aerian.

Orarul de vară este valabil în perioada 25 martie - 27 octombrie.

Astfel, Tarom va intoduce două curse săptămânale în zilele de joi şi duminică din Bucureşti către Nisa şi Dubrovnik şi retur şi va opera două frecvenţe zilnice Bucureşti-Londra şi retur pentru a veni în ajutorul clienţilor care călătoresc în interes de serviciu, dar şi celorlalţi pasageri care doresc plecarea din Londra în cursul dimineţii, iar din Bucureşti în cursul serii.

Totodată, operatorul va opera trei curse pe săptămână pe relaţia Bucureşti-Budapesta şi retur (zbor introdus în luna februarie).

În ceea ce priveşte traficul intern, compania va creşte frecvenţa curselor Bucureşti-Cluj-Napoca şi retur şi Bucureşti-Timişoara şi retur cu un zbor pe zi, astfel că vor exista şase zboruri zilnice.

Pentru a citi o alta stire despre compania Tarom, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Tarom introduce destinaţii noi de la 25 martie