Aeroporturile din Cluj si Targu Mures "se bat" pe Ryanair. Care are sanse sa castige

Email Imprimare PDF

 

Aeroporturile din Cluj si Targu Mures

Conducerea aeroportului "Transilvania" din Targu Mures a anuntat ca a finalizat negocierile cu reprezentantii operatorului aerian low-cost Ryanair in privinta conditiilor tehnice de operare, a taxelor aeroportuare si a serviciilor oferite, mentionand ca Ryanair va opera la Targu Mures "dupa obtinerea sustinerii financiare prin forme de publicitate si marketing din partea Consiliului Judetean".

Ce inseamna aceasta sustinere?"Masuri de publicitate pentru judetul Mures care promoveaza potentialul zonei deservite de Aeroportul Targu Mures pe site-ul operatorului si in brosurile acestuia distribuite in cele 31 de baze ale sale din Europa", se arata intr-un comunicat transmis de oficialii aeroportul "Transilvania", citata de mediafax.ro.

Printr-o astfel de intelegere, operatorul low-cost se angajeaza sa transporte un numar considerabil de pasageri, care prin utilizarea infrastructurii de turism din regiunea respectiva aduce milioane de euro in economia regionala.

In acelasi timp insa operatorul aerian irlandez negociaza si cu oficialii aeroportului din Cluj, iar anuntul "grabit" al celor de la Targu Mures a starnit indignare in randul Consiliului Judetean Mures.

Pentru a cauta cazare in Targu Mures, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citestste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Aeroporturile din Cluj si Targu Mures "se bat" pe Ryanair. Care are sanse sa castige