Petrescu: Hotelierii de pe litoral nu vor all inclusive

Email Imprimare PDF

 

Petrescu: Hotelierii de pe litoral nu vor all inclusive

Hotelierii de pe litoral câştigă mai mult din mâncare dacă nu vând pachete all inclusive, deşi acest sistem le-ar aduce mai mulţi turişti, a declarat joi, la târgul de turism ITB Berlin, ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Cristian Petrescu.

Părerea mea este că pierd turişti şi evident că pierd, dar dacă dânşilor le convine să ţină hotelurile aşa, fără all inclusive, şi calculele lor relevă că merită aşa, e afacerea dânşilor. Cei care ar trebui să ofere aceste pachete all inclusive au alte interese. Probabil că nu sunt atât de rentabile pentru ei cum sunt mesele dacă le vând separat", a spus ministrul.

El afirmă că hotelierii ar trebui să înţeleagă că un profit mai mic de la mai mulţi oameni poate fi egal cu un profit mai mare de la mai puţini turişti.

"Rămâne acum la latitudinea lor, sunt agenţi privaţi şi noi nu le putem impune să facă aceste pachete, în afară de o recomandare că ar fi bine să le facă, pentru a intra şi pe alte pieţe", a adăugat Petrescu.

Pe litoralul românesc sunt doar câteva hoteluri cu servicii all inclusive.

Pentru a citi mai multe despre statiunile de pe litoral, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.money.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Petrescu: Hotelierii de pe litoral nu vor all inclusive