Vacanta de 5 zile in statiunile montane, cu 161 de lei

Email Imprimare PDF

 

Este momentul ideal pentru o vacanta. Cinci zile la munte costa acum doar 161 de lei. Vorbim de oferta speciala "O saptamana la munte", lansata de ANAT. Anul acesta, vremea vine cu un bonus: zapada ca-n plina iarna si partii in stare excelenta.

Sa recunoastem,161 de lei pentru 5 nopti de cazare este un pret foarte bun pentru confortul minim - doua stele. La aceasta suma mai trebuie sa adaugati cam 250 de lei cat v-ar costa mancarea servita la un restaurant decent. Ajungeti, asadar la 410 lei pentru 5 zile la munte, aici unde conditiile de schi sunt excelente. Vacanta la acest pret redus incepe musai duminica la pranz si se incheie vineri.

Pana acum s-au inscris pe lista unitatilor de cazare 33 de cabane, pensiuni si hoteluri din mai toate zonele montane ale tarii - Valea Prahovei, Bucovina, Apuseni. Programul este valabil pana in 22 iunie, cu o pauza de Paste.

Pentru a citi despre atractiile turistice din Bucovina, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.incont.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Vacanta de 5 zile in statiunile montane, cu 161 de lei