Borsec si Straja au devansat statiunile de pe Valea Prahovei. Care au fost cele mai aglomerate destinatii de weekend

Email Imprimare PDF

 

Borsec si Straja au devansat statiunile de pe Valea Prahovei. Care au fost cele mai aglomerate destinatii de weekend

Punctele de transport pe cablu (telecabina, telegondola, telescaun, teleschi) din statiunile montane romanesti au inregistrat in weekend-ul 20-22 ianuarie circa 125.000 de accese, in scadere cu 18% fata de weekend-ul anterior, potrivit Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului (MDRT), Borsec si Straja depasind statiunile de pe Valea Prahovei din punct de vedere al aglomeratiei. 

Poiana Brasov conduce topul celor mai aglomerate statiuni montane in functie de numarul de accese inregistrate la punctele de transport pe cablu cu peste 66.000 de accese (in crestere cu 4%), urmata de Borsec cu 15.500 (in crestere cu 41%) si Straja cu 13.500 (in crestere de peste 3 ori).            

Clasamentul continua cu statiunea Azuga (12.300 de accese, in scadere cu 31%), Predeal (aproximativ 9.000 de accese,in scadere de la 36.000), Ranca (5.000), Malini (2.200) si Sugas-Bai (1.500 de accese).

Pentru a citi si despre alte statiuni montane din tara noastra, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Borsec si Straja au devansat statiunile de pe Valea Prahovei. Care au fost cele mai aglomerate destinatii de weekend