Firma care administreaza telegondola din Mamaia si-a cerut insolventa

Email Imprimare PDF

 

Firma care administreaza telegondola din Mamaia si-a cerut insolventa

Firma care administreaza telegondola din statiunea Mamaia se confrunta cu probleme financiare si a solicitat instantei deschiderea procedurii de insolventa, insa reprezentantii societatii sustin ca telegondola nu se va inchide si ca va functiona si in sezonul estival 2012.

In 3 ianuarie, pe rolul Tribunalului Constanta a fost inregistrat un dosar pentru deschiderea procedurii de insolventa, la solicitarea SC Telegondola Mamaia SRL, firma care administreaza telegondola.

Directorul SC Mamaia SA si reprezentant in Adunarea Generala a Actionarilor SC Telegondola Mamaia SRL, Corina Gheorghe, a declarat, joi, potivit Mediafax, ca deschiderea procedurii de insolventa se va face fara intreruperea activitatii firmei respective.

Aceasta a explicat ca nu se pune problema inchiderii telegondolei si ca in acest sezon estival va functiona ca si in anii trecuti, urmand sa fie gasita o solutie impreuna cu Primaria Constanta, celalalt actionar al societatii alaturi de SC Mamaia SA.

"Telegondola nu se va inchide, daca o puteam deschide maine, o deschideam pentru ca avem nevoie de incasari. Si noi si primaria avem interesul ca treaba sa mearga in continuare si cautam solutii pentru rezolvarea situatiei financiare", a afirmat Corina Gheorghe.

Pentru a citi mai multe despre statiunea Mamaia, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Firma care administreaza telegondola din Mamaia si-a cerut insolventa