Ofertele last minute ale agenţiilor de turism pentru sărbătorile de iarnă

Email Imprimare PDF

 

Ofertele last minute ale agenţiilor de turism pentru sărbătorile de iarnă

Agenţiile de turism au pregătit zeci de oferte pentru cei care au liber de sărbători şi vor să îl întâlească pe Moş Crăciun departe de casă. Trebuie să vă grăbiţi însă. Primele plecări au loc în câteva zile.

"Avem scăderi undeva la 20-25%, dar tendinţa generală a fost aceea de a înregistra creşteri ale ofertei pe ultima sută de metri, atât de Revelion, cât şi de sărbătorile de iarnă", a declarat reprezentantul unei agenţii de turism, Ciprian Enea

Cele mai vânate vacanţe sunt cele în oraşele în care se organizează tradiţionalele târguri de Crăciun. Astfel, un circuit de o săptămână prin Budapesta, Viena şi Praga cu autocarul costă 275 de euro de persoană.

Dacă doriţi să petreceţi Crăciunul la malul mării, operatorii de turism vă propun o vacanţă în Egipt sau în Dubai. O săptămână la plajă de Crăciun, cu transport inclus, dar şi cu cel puţin o masă pe zi porneşte de la 450 de euro în Egipt sau 480 de euro în Dubai.
Pentru a citi si despre ofertele de Revelion din tara noastra, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Ofertele last minute ale agenţiilor de turism pentru sărbătorile de iarnă