Preturi ‘Last-minute’ la vacante de Craciun

Email Imprimare PDF

 

 

Printre cele mai vandute destinatii pentru pietele de Craciun din acest an sunt: Budapesta, Londra si Praga.

Pretul mediu minim de cazare la hotel de pana in cinci stele in capitala Ungariei (Budapesta) in perioada 9 – 15 Decembrie este de 33 de euro. Puteti opta pentru pachetul de 178 de euro/persoana care are inclus: Transport cu autocar  + 3 nopti de cazare la hotel de 3 stele + un tur panoramic al orasului.

Pentru Targul de Craciun din Budapesta exista o oferta cu  3 nopti de cazare la hotel de 3 stele + transport cu avionul (toate taxele incluse) = de la 190 de euro.

Budapest Card = 31 euro/persoana pentru 3 zile. Acesta permite intrarea gratis pentru unele muzee, magazine si restaurante, precum si transport in comun gratuit.

Daca vreti la Praga (Cehia), in perioada 1-5 Decembrie pretul mediu minim este de 39 de euro/noapte. Este si pachetul 3 nopti de cazare (mic dejun inclus) la hotel de 3 stele + transport cu avionul dus-intors = 325 euro/persoana.

Cardul de reduceri Prague Card =34 de euro. Acesta ofera reduceri la 44 de atractii turistice + un ghid audio gratis al capitalei.

Pentru Londra, pretul unui pachet include 3 nopti de cazare (mic dejun inclus) la hotel de 3 stele + transport cu avionul =  376 euro/persoana.

London Pass= 40-60 lire, este cardul care va ofera gratuit 56 de atractii turistice din Londra.

Pentru a citi si despre ofertele de Craciun din statiunile montane romanesti, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.stirituristice.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Preturi ‘Last-minute’ la vacante de Craciun