De acum, 12 decembrie va fi ziua cu cele mai bune tarife la Carpatair: 69 euro dus/întors spre Italia

Email Imprimare PDF

 

De acum, 12 decembrie va fi ziua cu cele mai bune tarife la Carpatair: 69 euro dus/întors spre Italia

După modelul Black Friday, Carpatair, compania aeriana cu hubul la Timișoara lansează, în premieră în România, conceptul ’’Green Monday’’ prin care luni, 12 decembrie, toți  cei care vor cumpăra bilete de avion vor beneficia de tarife foarte mici.

Luni, 12 decembrie, tarifele practicate de Carpatair vor fi de 69 euro pentru toate zborurile directe cu plecare din Timișoara spre Italia și Germania și retur, și de 99 euro pentru toate zborurile via Timișoara spre România, Italia, Germania, Moldova și Ucraina. Perioada de calatorie pentru biletele de avion care vor fi cumpărate cu ocazia Green Monday va fi 20 ianuarie-31 octombrie 2012.

“Pe modelul unui concept de shopping cunoscut la nivel internațional și în urma succesului pe care l-a avut primul Black Friday din România, am decis sa implementăm și Green Monday - a doua zi de luni din decembrie”, declara Paula Ardelean, Vicepreședinte marketing și vânzări Carpatair.

Pentru a citi si despre o noua cursa Wizz Air, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.money.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri De acum, 12 decembrie va fi ziua cu cele mai bune tarife la Carpatair: 69 euro dus/întors spre Italia