Cum urci afacerile în turism cu 45% într-un an

Email Imprimare PDF

 

Cum urci afacerile în turism cu 45% într-un an

Mareea, una din cele mai mari agenții turistice românesti specializate în turismul intern, a înregistrat în primele nouă luni ale acestui an o cifră de afaceri de 40 de milioane de lei, în creștere cu 43% față de rezultatele din perioada similară a anului trecut, și estimează pentru întregul an 2011 vânzări de 44 milioane de lei, cu 45% mai mult decât în 2010.

”Ne propunem ca în următorii 3 ani să ajungem la un număr de peste 25 agenții turistice la nivel național", a mai spus Marius Usturoiu.Mareea este primul touroperator din piață care a pregătit și lansat efectiv programul de înscrieri timpurii pe litoralul românesc, pentru sezonul estival 2012. Pachetele turistice pentru vacanțe în toate stațiunile de pe litoral sunt disponibile pe site-ul și în agențiile Mareea începând de astazi,  28 noiembrie, cu reduceri de până la 30%.

”Principalele motive ale evoluției bune sunt dezvoltarea în acest an pe piața din București cu trei agenții turistice, deschiderea unei agenții noi în Cluj, lansarea unor pachete pentru mai multe destinații noi și introducerea unor zboruri charter spre insulele grecești ", a spus Marius Usturoiu, directorul general și proprietarul Mareea.

Pentru a citi si despre scaderea taxei in ceea ce priveste hotelurile din Cluj-Napoca, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.money.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Cum urci afacerile în turism cu 45% într-un an