Romania a promovat turismul balnear la un targ din Londra

Email Imprimare PDF

 

Romania a promovat turismul balnear la un targ din Londra

Romania a promovat turismul balnear in cadrul targului World Travel Market, desfasurat in perioada 7-10 noiembrie  la Londra.

In prima zi a targului, Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului a lansat pentru operatorii de turism britanici Ghidul Turismului Balnear, primul material de acest gen realizat in Romania in ultimii 20 de ani. La prezentare au participat 11 companii britanice.

Ghidul lansat la Londra contine informatii despre traditia, factorii terapeutici, facilitatile de tratament, indicatiile terapeutice, spatiile de cazare si alte posibilitati de petrecere a timpului liber pentru 34 de localitati din Romania cu infrastructura balneara si care au mari posibilitati de dezvoltare.   In cadrul actiunilor de dezvoltare a turismului balnear, pe langa fondurile alocate dezvoltarii infrastructurii de turism si promovarii, Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului a inceput activitatea de selectare si licentiere pentru acele localitati care ofera conditii de cazare si tratament in conformitate cu standardele internationale.

Pentru a citi despre statiunile balneare din tara noastra, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Romania a promovat turismul balnear la un targ din Londra