Aqua Park la Baile Herculane ?!?

Email Imprimare PDF

 

Acest proiect este inclus in strategia de dezvoltare a turismului balnear, initiata de M.D.R.T, iar contractul de proiectare si executie a acestui Aqua Park va fi atribuit printr-o licitatie deschisa, cu urmatoarele criterii de atribuire:

-          Pret oferta – 50%, Termen de predare proiect – 30%, Termen de finalizare – 3%

-          Perioada de garantie – 2%  si Metodologia de executie – 15%

Asadar, mare atentie pentru cei interesati, deoarece termenul limita de primire a ofertelor sau a cererilor de participare este 14 Decembrie 2011, in timp ce, durata de finalizare a proiectului este de 1 an si 4 luni de la data atribuirii contractului.

Fondurile sunt asigurate de la bugetul local (5%) si de la bugetul de stat (95%). Terenul unde se va putea realiza investitia se afla situat pe un versant de munte din zona de Nord a statiunii, pe malul drept al raului Cerna.

Aqua Park-ul va avea inclus:

-          Spatii de relaxare cu sezlonguri si pentru alimentatie publica;

-          Bazine de inot indoor si outdoor + tobogan.

Astfel, conform cu informatiile furnizate de MediaFax, Primaria din Baile Herculane doreste construirea unui Aqua Park in statiune, proiect a carui  valoare estimativa ajunge undeva pe la 7 milioane euro (31 milioane lei), fara T.V.A, proiect finantat din fonduri bugetare.

Pentru a citi mai multe despre statiunea Baile Herculane, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.stirituristice.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Aqua Park la Baile Herculane ?!?