Drumul de acces spre plaja din Sulina, modernizat cu aproape 7,9 mil. lei

Email Imprimare PDF

 

Drumul de acces spre plaja din Sulina, modernizat cu aproape 7,9 mil. lei

Drumul de acces din intravilanul orasului Sulina catre plaja a fost modernizat printr-o investitie de aproape 7,9 milioane lei, a anuntat Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului (MDRT).
Lucrarile au inceput in acest an si au fost finalizate in octombrie. Anul trecut, ministerul a derulat o investitie prin care a reamenajat plaja din Sulina. Programul MDRT de dezvoltare a infrastructurii turistice vizeaza si alte proiecte.

Proiectele care pot fi dezvoltate in perioada urmatoare se refera la reabilitarea celor doua faruri vechi din oras, sistematizarea si amenajarea falezei si a cimitirului maritim si realizarea unui centru multifunctional, prin reconversia actualei biblioteci orasenesti.

In cadrul unui proiect pilot derulat de MDRT in parteneriat cu ONU, Sulina beneficiaza, alaturi de alte doua  destinatii romanesti, de asistenta prin PNUD (Programul Natiunilor Unite pentru Dezvoltare) pentru realizarea planului strategic de dezvoltare urbana integrata, cu efect benefic asupra activitatilor de turism.

Pentru a cauta cazare in Sulina, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Drumul de acces spre plaja din Sulina, modernizat cu aproape 7,9 mil. lei