Ce Revelion poţi face în România şi în Bulgaria cu maximum 100 de euro?

Email Imprimare PDF

 

Ce Revelion poţi face în România şi în Bulgaria cu maximum 100 de euro?

Cu circa 67 de euro mergi într-un sejur de Revelion ori la Buşteni ori în Bulgaria, la Razlog. Banii acoperă la Buşteni 4 nopţi la o pensiune de 2 margarete, în vreme ce la Razlog cumperi, cu aceeaşi bani, un sejur de 3 nopţi la un hotel de 4 stele cu saună, jacuzzi, fitness - incluse în preţ. Vezi cît te costă Revelionul aici şi la bulgari.

Cu 291 de lei (în jur de 67.36 de euro) mergi într-o mini-vacanţă de Revelion la Buşteni. În aceşti bani intră 4 nopţi cazare la o pensiune de 2 margarete, fără masă. Detalii, aici.

Dacă vrei să mergi de Revelion la Sibiu, vei achita 332 lei (76.85 euro) pentru un sejur de 4 zile la o pensiune de 3 margarete, fără masă. Tariful este valabil pentru minimum 15 persoane. Informaţii suplimentare, aici.

Cei care vor să petreacă Revelionul la o cabană din Arieşeni, trebuie să ştie că un sejur de 4 zile aici ajunge la 340 de lei (78.70 euro). În preţ nu intră masa festivă de Revelion, care se ridică la 300 de lei. Detalii, aici.

Cu 90 de euro (peste 360 de lei) mergi de Revelion într-o vacanţă la Sighişoara. Tariful acoperă 3 nopţi cazare cu mic dejun la un hotel de 3 stele. Detalii, aici.

Un revelion în Maramureş te costă 95 de euro. Tariful acoperă 4 nopţi cazare la o pensiune de 2 margarete. Mai multe informaţii, aici.

 

Ce Revelion poţi face cu 100 de euro în Bulgaria

Cu 38 de euro mergi în vacanţă în staţiunea de schi Pamporovo. În preţ intră 3 nopţi cazare cu mic dejun la un hotel de 3 stele. Turiştii vor avea acces gratuit wi-fi, piscină interioară şi fitness. Detalii, aici.

Un sejur de 4 zile în staţiunea Bansko te costă 40 de euro. În preţ intră 3 nopţi cazare la un hotel de 4 stele, fără masă. Detalii, aici.

Cu 50 de euro mergi de Revelion la schi în staţiunea Borovets din Bulgaria. În preţ intră 3 nopţi cazare la 3 stele, fără masă. Detalii, aici.

Un sejur de 4 zile în Razlog te costă 66 de euro. În preţ intră 3 nopţi cazare, acces la fitness, jacuzzi, piscină interioară, saună - la un hotel de 4 stele. Tariful nu acoperă masa. Detalii, aici.

Pentru a citi despre statiunile montane de la noi din tara, recomandate ca destinatii de Revelion, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.money.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Ce Revelion poţi face în România şi în Bulgaria cu maximum 100 de euro?