Trinidad-Tobago, destinaţia anului 2012

Email Imprimare PDF

 

Trinidad-Tobago, destinaţia anului 2012

Trinidad-Tobago a fost recunoscută drept cea mai bună destinaţie a anului 2012, dar şi cea mai populară destinaţie culturală, de către European Union Council on Tourism and Trade (ECTT), un ONG cu sediul la Bucureşti.

Organizaţia promovează în spaţiul comuniar regiuni precum Asia, Africa, America şi statele care nu sunt în Uniunea Europeană. Organizaţia nu are nici o legătură cu instituţiile Uniunii.

Ministrul de turism al Trinidad-Tobago a declarat pentru publicaţia Trinidad Express că nu ştia despre acest premiu şi a aflat în urmă cu patru luni de faptul că organizaţia de la Bucureşti are în vedere premierea ţării.

„Nu i-am căutat noi – acest premiu nu ne-a costat nici un ban. Ne-au informat că fac un studiu despre Trinidad-Tobago în termeni de turism, cultură şi mediu înconjurător pentru a relata oamenilor din întreaga lume. Au obţinut copii ale documentelor şi planurilor noastre. Ei (n.r. - ECTT) au făcut cercetări cu privire la Trinidad-Tobago de mai bine de un an, iar oamenii noştri de la minister au fost în contact cu organizaţia în ultimele patru luni, când s-au decis şi au luat în considerare alegerea noastră ca destinaţie pentru anul 2012. Sunt la fel de surprins ca şi dumneavoastră”, a declarat ministrul Rupert Griffith publicaţiei.

La polul opus, profesorul Anton Caragea, care este preşedintele organizaţiei, a declarat pentru aceeaşi publicaţie că ministerul turismului din Trinidad-Tobago a fost cel are a iniţiat contactul, interesându-se de acest premiu şi întrebând cum poate obţine mica ţară acest titlu pentru 2012. După ce selecţia a fost făcută, doar trei ţări au mai rămas în competiţie: Cuba şi Nigeria, alături de Trinidad Tobago.

Pentru a citi si despre Targul de Turism Touristica si despre destinatiile pe care le va propune, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.money.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Trinidad-Tobago, destinaţia anului 2012