Targul de Turism din Cluj-Napoca pune la bataie 200 de destinatii

Email Imprimare PDF

 

Targul de Turism din Cluj-Napoca pune la bataie 200 de destinatii

Clujenii care vor sa plece in vacanta vor avea posibilitatea sa aleaga dintre cele 200 de destinatii de iarna prezentate in cadrul Targului Touristica care va avea loc in perioada 11-13 noiembrie, in Polus Center, potrivit ANAT.

Evenimentul este organizat de Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism din Romania (ANAT) si Libero Events.

Targul Touristica se adreseaza autoritatilor si asociatiilor profesionale din turism, agentiilor de turism si touroperatorilor, statiunilor turistice, complexelor balneare, hotelurilor si companiilor hoteliere, pensiunilor, cabanelor, campingurilor, editurilor si publicatiilor din turism.

Organizatorii estimeaza peste 15.000 de vizitatorii.

Acestia vor fi intampinati timp de 3 zile cu oferte de vacante la ski, revelion si destinatii exotice, reduceri de early booking, pograme sociale (programe pentru seniori, programe ANAT, programe ANTREC), vanzare directa, noi destinatii promovate si consultanta profesionista in alegerea vacantei potrivite.

Pentru a citi despre unele dintre destinatiile potrivite petrecerii vacantei de iarna, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.skytrip.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Targul de Turism din Cluj-Napoca pune la bataie 200 de destinatii