Check-in online extins si de Blue Air

Email Imprimare PDF

 

Serviciul de check-in poate fi folosit de catre pasageri cu maxim 14 zile inainte de data plecarii si pana la 3 ore inainte de ora decolarii. Pasagerii au obligatia sa printeze (tipareasca) cartea de imbarcare, urmand sa se prezinte cu aceasta la aeroport pentru imbarcare.

E o alternativa moderna de reducere a timpului de asteptare in aeroport, iar daca va numarati printre acele persoane care calatoresc doar cu un bagaj de mana, atunci va puteti prezenta direct la poarta de imbarcare, cu 1 ora inainte de a decola. Daca nu, va trebui sa va prezentati cu 90 de minute inainte de zbor la biroul de inregistrare bagaje.

Trebuie sa stiti ca incepand cu data de 3 Octombrie 2011, compania Blue Air a introdus o taxa de check-in la aeroport, ce este valabila pentru plecarile din: Barcelona, Malaga, Valencia, Nisa si Larnaca. Daca veti face check-in in aeroport veti avea de platit 5 euro in momentul rezervarii, la agentiile Blue Air si partenere sau prin Call Center, iar daca veti face check-in in aeroport chiar inainte de plecare veti avea de platit 10 euro.

Daca ati cumparat bilete inainte de 19 septembrie 2011 pe rutele Barcelona-Bucuresti, Barcelona-Bacau, Larnaca-Bucuresti, Larnaca-Bacau, Nisa-Bucuresti, Malaga-Bucuresti, si Valencia-Bucuresti,  NU veti plati taxa de check-in in aeroport.

Compania Blue Air a introdus sistemul gratuit de check-in online si pentru zborurile cu plecare din Barcelona, Nisa, Larnaca, Malaga, Valencia.

Pentru a citi si despre noul serviciu introdus de British Airways, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.stirituristice.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Check-in online extins si de Blue Air