Viena, cea mai ceruta destinatie externa la targul de turism Winter Holiday

Email Imprimare PDF

 

Viena, cea mai ceruta destinatie externa la targul de turism Winter Holiday

Aproximativ 7.000 de persoane au vizitat targul de turism Winter Holiday de la finalul saptamanii trecute, achizitionand vacante de cateva zeci de mii de euro. Viena a fost destinatia din topul preferintelor, au anuntat oficialii Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism (ANAT).
Cele mai vandute pachete au fost cele pentru Viena (pentru petrecerea Craciunului si a Revelionului), Cipru, Spania (in special programul pentru seniori). City-break-urile au figurat, de asemenea, printre optiunile publicului cumparator, Viena, fiind in acest sens, cea mai ceruta destinatie pentru sezonul rece.    

In ceea ce priveste structura bugetelor alocate de catre turisti pentru pachetele de vacanta, aproximativ 65% dintre acestia sunt dispusi sa cheltuiasca intre 350-500 euro pe pachet, in timp ce persoanele care achita pentru o vacanta intre 650 si 1000 de euro se cifreaza la 25%.  

Doar cinci pana la zece procente dintre cumparaturi dintre vizitatori  isi permit  vacante  de peste 1000 de euro, destinatiile cele mai cerute fiind cele exotice, printre care Dubai, Thailanda, India, Nepal, Indonezia.    

„Asa cum am mentionat pe tot parcursul anului 2011, criza a adus schimbari in comportamentul de consum al oamenilor, care, desi au scurtat  pachetele  de vacanta, isi pastreaza apetitul pentru calatorii.  Cele mai solicitate raman vacantele de Oferta Speciala din Campania „Vacanta in tara mea”, care ofera cele mai mici tarife pentru destinatiile romanesti , in anumite perioade ale anului si in cadrul unor conditii speciale”, spun oficialii ANAT. 

Editia 2011 a “ Winter Holiday ”  a reunit  peste  112  de expozanti, pe o  suprafata de peste  4.500  mp.

Pentru a citi si despre destinatiile din tara noastra pentru vacanta de iarna, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Viena, cea mai ceruta destinatie externa la targul de turism Winter Holiday