Din ce în ce mai mulţi români îşi fac vacanţe ieftine cu vouchere

Email Imprimare PDF

 

Din ce în ce mai mulţi români îşi fac vacanţe ieftine cu vouchere

Vacanţele vândute prin vouchere câştigă din ce în ce mai mulţi adepţi. Metoda este agreată de turişti şi de operatori în egală măsură, pentru că toată lumea are de câştigat: turiştii plătesc mai puţin pentru concediu, agenţiile de turism încasează acelaşi comision, iar site-urile de reduceri şi hotelurile câştigă notorietate.

După ce achită contravaloarea cuponului, turistul contactează agenţia şi verifică dacă sunt locuri disponibile pentru destinaţia pe care o doreşte. Ulterior, agenţia  de turism, contactează site-ul de cupoane şi revendică voucherul, apoi se face rezervarea. În decurs de maxim 48 de ore se primesc voucherele şi biletele de avion, care sunt trimise clientului, iar site-ul de cupoane trimite banii către agenţie.

În cazul în care hotelul inclus în ofertă nu mai are locuri disponibile în perioada dorită, turistul primeşte înapoi banii prin transfer bancar, în maximum trei zile. Singura condiţie este să facă o cerere către firma de cupoane.

Cele mai căutate destinaţii pentru vacanţele vândute prin cupoane sunt Roma şi Praga. În această perioadă sunt valabile mai multe oferte de vacanţă în aceste două capitale. Spre exemplu, pentru două nopţi de cazare într-un hotel de cinci stele din Praga, cu mic dejun inclus şi acces nelimitat la SPA, veţi plăti doar 570 de lei, în cazul în care utilizaţi voucherele . Preţul normal al unui astfel de răsfăţ ajunge la suma de 1.730 de lei.

Beneficiaţi de o reducere de aproximativ 70% dacă vă cumpăraţi cu cupoane o vacanţă la Roma. Pentru trei nopţi la un hotel de trei stele, cu mic dejun inclus, veţi plăti doar 690 de lei, preţ în care este inclus şi biletul de avion. Pe piaţă, pretul unei astfel de vacanţe este de aproximativ 2.000 de lei.
Pentru a citi si despre voucherele oferite de compania Blue Air, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Din ce în ce mai mulţi români îşi fac vacanţe ieftine cu vouchere