TUI revine in Romania si ne da lectii despre turism

Email Imprimare PDF

 

TUI revine in Romania si ne da lectii despre turism - Interviu Ziare.com

Presedintele Eurolines, Dragos Anastasiu, a anuntat deschiderea primei agentii TUI Travel Center si a vorbit despre modul in care cea mai mare companie de turism din lume va reusi sa imbunatateasca imaginea tarii, pe plan international.

In opinia sa, dupa cativa ani in care a stat departe de tara noastra, TUI "s-a intors cu fata spre Romania", pentru ca in perioade grele este cel mai bun moment sa "construiesti".Ziare.com a incercat sa afle de la Dragos Anastasiu care este strategia TUI Travel Center in tara noastra si pe ce va miza in atragerea clientilor.

De ce s-a intors TUI in Romania, acum? Crede in potentialul Romaniei?

TUI Travel Center nu a plecat niciodata din Romania, a fost de pe vremea "odiosului" si a plecat, o perioada. Dar s-a intors si este, prin Danubius, de mai mult timp in Romania. Daca vreti, s-a intors mai cu fata spre Romania, pentru ca este momentul, in perioade destul de grele, sa construiesti. Cred ca este momentul ideal acum.

Credeti ca va repara imaginea stricata a Romaniei in lume?

Va ajuta, fara doar si poate, pentru ca imaginea o reparam noi insine, prin ce spunem, prin ce facem, prin prietenii nostri. De indata ce prezenta in Romania a celui mai mare concern de turism din lume devine consistenta, acest lucru va ajuta la imbunatatirea imaginii Romaniei, fara doar si poate, a declarat presedintele Eurolines.

Pentru a citi despre atractiile turistice ale Romaniei, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.money.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri TUI revine in Romania si ne da lectii despre turism