Incendiu in Parcul Natural Bucegi

Email Imprimare PDF

 

Incendiu in Parcul Natural Bucegi

Un incendiu a izbucnit, marti, in Parcul National Bucegi, in apropierea Cabanei Babelor, pe o suprafata de aproximativ 200 de metri patrati.

"Am fost anuntati prin Serviciul Unic de Urgenta 112 de acest incendiu. Este un incendiu care se manifesta pe o suprafata de 200 de metri patrati de vegetatie uscata si radacini de jnepeni in Valea Sugarilor. Spre zona respectiva au plecat jandarmii montani de la postul montan Padina cu ATV-urile, dar si sivicultorii. In cel mai scurt timp urmeaza sa ajunga si Garda de interventie de la Fieni cu o autospeciala", a declarat putatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Dambovita, citat de Mediafax.

Potrivit sursei citate, in zona este un teren inaccesibil, iar masinile nu pot ajunge acolo, astfel ca, la un moment dat, echipele de interventie vor merge pe jos.

"Pompierii au la ei lopeti, sticle cu apa si batatoare. Este o zona de stanca cu iarba uscata si jnepeni, fara padure din cate am inteles", a mai declarat Eduard Felea.

La ora transmiterii acestei stiri, echipele de interventie incearca sa localizeze incendiul izbucnit in zona Vaii Sugarilor, in apropierea Babelor, perimetru situat in Parcul National Bucegi, pe teritoriul judetului Dambovita.

In aceeasi zona in care se manifesta incendiul de marti s-a produs un incendiu in noaptea de vineri spre sambata, zona fiind monitorizata timp de doua zile dupa lichidarea incendiului.

Pentru a citi mai multe si despre Parcul National Bucegi, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Incendiu in Parcul Natural Bucegi