Antalya continua sa incurce planurile de vacanta ale romanilor. Intarzieri in lant la Tarom

Email Imprimare PDF

 

Antalya continua sa incurce planurile de vacanta ale romanilor. Intarzieri in lant la Tarom

Din cauza defectarii sistemului radar in aeroportul din Antalya, doua curse charter de ieri ale companiei Tarom au fost nevoite sa aterizeze pe aeroportul de rezerva din Dalaman. Ora de decolare din aeroportul Dalaman spre Antalya este ora 18.00 locala. Dupa aterizarea in Antalya, ambele aeronave se vor intoarce la Bucuresti, unde vor ateriza in jur de orele 21.30, cu aproximativ 5 ore intarziere fata de ora de plan.

Din cauza intarzierii de mai multe ore a celor doua curse, au fost intarziate astazi si urmatoarele zboruri: Bucuresti-Madrid-Bucuresti. Ora de plecare initiala ar fi trebuit sa fie 15:05, a plecat la 17:30. Cursa Bucuresti-Nisa-Bucuresti care ar fi urmat sa plece la 17:30 a fost reprogramata la ora 18:00.  Cursa Bucuresti-Timisoara-Bucuresti, care ar fi urmat sa plece pe la 17:40, a fost reprogramata la 20:30, iar zborul Bucuresti-Tel Aviv-Bucuresti va pleca in loc de 20:55, la 22:00. 

„Mentionam ca intarzierea cu care aeronavele decoleaza din Bucuresti se rasfrange si asupra curselor de retur”, precizeaza oficialii Tarom.

Sambata, 1.000 de turisti romani au ramas blocati in Antalya dupa ce partenerul turc al agentiei prin care au cumparat biletele de vacanta nu a achitat pretul biletelor de avion incluse in pachetele turistice.

Pentru a citi o alta stire pe aceasta tema, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Antalya continua sa incurce planurile de vacanta ale romanilor. Intarzieri in lant la Tarom