Hotelurile din Bucuresti, pe locul 8 la reputatia pe Internet. Londra e pe 50

Email Imprimare PDF

 

Hotelurile din Bucuresti, pe locul 8 la reputatia pe Internet. Londra e pe 50

Bucurestiul este pe locul 8 in top 10 orase cu cea mai buna reputatie pe Internet ale unitatilor de cazare, depasind Londra, Milano Berlin sau Roma, arata un studiu efectuat de site-ul de comparatie de preturi Trivago.
Studiul, realizat pe baza impresiilor turistilor, arata ca Londra are cea mai proasta reputatie. Situatia este determinata si de preturile mari din orasul britanic.

Printre ultimele pozitii in top se numara si Copenhaga, Amsterdam, Paris si Geneva. Cea mai buna reputatie a unitatilor de cazare o are orasul german Dresden. Urmatoarele in topul oraselor cu cea mai buna reputatie sunt Cracovia, Bruges, Venetia, Bologna, Budapesta, Florenta si Bucuresti.

Orasul Bucuresti este la egalitate de puncte cu Valencia. In topul oraselor cu cea mai buna reputatie intra si Praga, Barcelona, Sofia sau Berlin, insa se claseaza dupa Capitala noastra. Pozitia Bucurestiului este data si de faptul ca hotelurile din Capitala sunt printre cele mai ieftine din Europa.

Pentru a cauta cazare in Bucuresti, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Hotelurile din Bucuresti, pe locul 8 la reputatia pe Internet. Londra e pe 50