Spectacole neconventionale, la prima editie a Festivalului National de Teatru din Ploiesti

Email Imprimare PDF

 

Spectacole neconventionale, la prima editie a Festivalului National de Teatru din Ploiesti

Primaria Ploiesti, Teatrul „Toma Caragiu” si Ministerul Culturii si Patrimoniului organizeaza in perioada 9 - 13 noiembrie 2011 prima editie a Festivalul National de TeatruToma Caragiu”. Din programul festivalului fac parte si cateva lucruri mai putin conventionale, iar fiecare editie va avea cate o tema diferita.

Conform organizatorilor, Festivalul National de Teatru va avea un caracter necompetitiv, urmarind o panoramare obiectiva a celor mai valoroase productii romanesti din ultimele stagiuni, selectionerul unic al Festivalului fiind desemnat in persoana dnei. Marina Constantinescu, critic teatral.

Fiecare editie va avea o tema diferita, cea din acest an purtand genericul "Spectacolele romanesti ale deceniului". Festivalul va programa timp de cinci zile, minim zece spectacole, in trei locatii diferite si anume: Sala Teatrului Toma Caragiu, Sala Casei de Cultura a Sindicatelor Ploiesti si Sala Polivalenta a Hotelului Central Ploiesti.

Teatru la mall

„Ploiestenii vor fi rasfatati, in sensul bun al termenului, cu cele mai importante opt spectacole din ultimii zece ani din Romania, pentru ca s-au dovedit mereu un public informat si exigent. Printre invitatii nostri se numara trupele de la Bulandra, Odeon, Sibiu sau Teatrul de Comedie din Bucuresti si, evident, actorii din Ploiesti", a declarat pentru Adevarul Lucian Sabados, directorul Teatrului „Toma Caragiu" din Ploiesti.

„Pentru spectatorii tineri avem pregatite alte opt spectacole care vor putea fi urmarite in aula UPG, cele doua mall-uri din oras, in pub-uri, inclusiv in show-room-uri auto", a mai spus Sabados.

Aceste spectacole vor fi sustinute de cele mai bune trupe de stand-up comedy din Romania, de absolventii de la UNATC si de actorii Teatrului „Act", „Green Hours" ori a celui din Buzau.

Pentru a cauta cazare in Ploiesti, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.skytrip.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Spectacole neconventionale, la prima editie a Festivalului National de Teatru din Ploiesti