Oferta de 836.000 euro pentru un hotel scos la licitatie publica in Predeal

Email Imprimare PDF

 

Oferta de 836.000 euro pentru un hotel scos la licitatie publica in Predeal

Hotelul Ski&Sky din Predeal, scos la licitatie publica in cadrul procedurii de insolventa a proprietarului, societatea Group Contructii Montaj, este din nou scos la vanzare. Pentru unitate exista o oferta de achizitie la pretul de 836.000 euro fara Tva, a anuntat administratorul judiciar al Companiei, Luminita Tanase.
Hotelul din Predeal a fost vandut si in cadrul licitatiei trecute, insa cumparatorul nu a mai achitat suma promisa, pana la incheierea termenului de plata in luna august a acestui an. Suma oferita la aceea data era tot de peste 830.000 euro. Noua licitatie va avea loc pe 4 octombrie, iar pana pe data de 3 octombrie se primesc ofertele.

“In acest moment exista un ofertant initial care a oferit 836.000 euro (exclusiv TVA). Pasul de supraofertare este de 80.000 euro ( fara TVA) la acest pret oferit initial. Pentru ca o supraoferta sa poata fi luata in considerare este necesar ca ofertantul sa depuna in contul societatii garantia de participare de 10% din suma ofertata cu cel putin 3 zile lucratoare inainte de deschiderea ofertelor, adica pana cel mai tarziu la data de 28.09.2011;", a declarat Luminita Tanase, administratorului judiciar al societatii.

Hotelul cu 29 de camere a intrat in insolventa in luna iunie a anului trecut, si a fost scos la vanzare prima data la 29 aprilie 2011, la un pret de 866.000 euro, principala cauza fiind imposibilitatea firmei care il detine, Grup Constructii Montaj SRL, de a rambursa datoriile catre creditori .

Potrivit tabelului definitiv de creante prezentat de administratorul judiciar, creditorii au de recuperat aproximativ 4 milioane lei din care Bancpost aproximativ 2,5 milioane lei, ANAF 663.000 lei, si alti creditori.

Pentru a cauta cazare in Predeal, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Oferta de 836.000 euro pentru un hotel scos la licitatie publica in Predeal