Carpatair vrea sa isi extinda oferta de pachete turistice : Ucraina si Moldova, urmatoarele destinatii de pe lista

Email Imprimare PDF

 

Carpatair vrea sa isi extinda oferta de pachete turistice : Ucraina si Moldova, urmatoarele destinatii de pe lista

Linia aeriana Carpatair vrea sa  isi extinda oferta de pachete turistice de tip city break cu  Moldova si Ucraina, in urmatoarea perioada.
Compania a mai lansat si o oferta promotionala, care include cazare 3 nopti cu mic dejun inclus si transport cu avionul in Munchen, in perioada Oktobrfest (finalul lunii septembrie) la preturi care incep de la 350 euro plus taxe de persoana.  

« Prin astfel de pachete turistice dorim sa stimulam vacantele aditionale in randul romanilor, fata de vacantele de baza din perioada concediilor”, spun oficialii companiei.  
In februarie, Carpatair a lansat pachete personalizate City Breaks pentru 10 dintre destinatiile operate in Italia, Grecia si Germania. Serviciul Carpatair asigura clientilor transport dus-intors si 3 nopti de cazare la hoteluri de 3 si 4 stele (mic-dejun inclus) pentru 6 destinatii din Italia, 3 destinatii din Germania si o destinatie din Grecia.  

“In luna iunie, am lansat pachete city break catre destinatiile noastre din Romania (Bucuresti, Timisoara, Iasi, Cluj-Napoca, Craiova, Constanta si Sibiu). Aceste tururi de oras le ofera turistilor straini sansa de a descoperi locuri inedite in fiecare dintre cele 7 orase mari din Romania. Toate pachetele turistice includ transport cu avionul dus-intors cat si cazare la un hotel de 3 sau 4 stele », spun oficialii companiei.

Pentru a citi o stire si despre primul aeroport privat din Romania si locul in care va fi construit, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Carpatair vrea sa isi extinda oferta de pachete turistice : Ucraina si Moldova, urmatoarele destinatii de pe lista