Sejur de maximum 255 de euro pe litoralul grecesc sau turcesc. Cu transportul inclus

Email Imprimare PDF

 

Sejur de maximum 255 de euro pe litoralul grecesc sau turcesc. Cu transportul inclus

Un sejur de 7 zile în Corfu cu autocarul ajunge în august la 189 de euro. Tot cu 189 de  euro stai 7 nopţi în Halkidiki. Tariful acoperă şi transportul cu autocarul. Un sejur de 10 zile în Zakynthos te costă 170 de euro, cu plecare pe 15 august. În preţ intră cazarea cu mic dejun şi transportul cu autocarul.

MONEY.ro vă prezintă o listă a sejururilor pe litoralul grecesc şi turcesc, care costă maximum 255 de euro, şi care mai au locuri disponibile. Am selectat ofertele turistice de cel mult 255 de euro care au plecare între 15 august şi 19 august. Vezi mai jos, într-o succesiune temporală, ce vacanţe ieftine la mare în străinătate mai au locuri disponibile. Precizăm că singurele filtre funcţie de care am realizat lista ofertelor ieftine la mare în Grecia sau Turcia în luna august sunt tariful - cel mult sau egal cu 255 de euro şi opţiunea de transport inclus în preţul pachetului turistic.

Un sejur de 10 zile în staţiunea Argassi din Zakynthos te costă 170 de euro, în a doua jumătate a lunii august. În preţ intră 7 nopţi cazare cu mic dejun la un hotel de 3 stele din staţiune, şi transportul cu autocarul. Pe 15 august se pleacă spre Grecia. Pentru detalii, intră aici.

Dacă vrei să mergi pe litoralul grecesc la finele lunii august, trebuie să ştii că o vacanţă de 8 zile la Paralia Katerini te costă 219 euro. Plecarea către litoralul grecesc este pe 16 august. Tariful acoperă 7 nopţi cazare cu demipensiune la un hotel de 3 stele din staţiune, precum şi transportul cu autocarul. Detalii, aici.

O vacanţă cu autocarul în Corfu te costă 189 euro, dacă alegi să pleci spre litoralul grecesc pe 17 august. Banii acoperă 6 nopţi cazare la un hotel de 3 stele, precum şi transportul cu autocarul. Detalii, aici.

Dacă vrei să mergi în vacanţă în insula Thassos, trebuie să ştii că un sejur de 7 nopţi la o vilă de 3 margarete te costă 208 euro. În preţ mai intră şi transportul cu autocarul. Pe 17 august se pleacă spre Grecia.

Pentru a citi si despre litoralul romanesc, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.realitatea.net

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Sejur de maximum 255 de euro pe litoralul grecesc sau turcesc. Cu transportul inclus