Chinezii au transformat un portavion într-un hotel de cinci stele

Email Imprimare PDF

 

Chinezii au transformat un portavion într-un hotel de cinci stele

Pentru moment nu se ştie cât va costa o noapte de cazare în hotelul-portavion. Amenajarea hotelului a costat 11 milioane de euro.

Paturi matrimoniale uriaşe, mobilier ultramodern, draperii argintii şi covoare din piele de vacă. Pe scurt, lux şi confort. Toate acestea se găsesc pe un un fost portavion sovietic, pe care un investitor chinez l-a transformat într-un hotel de lux.

Pentru moment nu se ştie cât va costa o noapte de cazare în hotelul-portavion. Probabil va fi un preţ cu multe zerouri, dacă ne uităm la modul în care arată camerele. Potrivit Daily Mail, amenajarea acestui hotel a costat 11 milioane de euro.

Proprietatul este convins că oamenii se vor îmbulzi să vadă această bijuterie de cinci stele deoarece China nu a mai avut până de curând portavioane, iar oamenii sunt curioşi. Pentru prima dată, autorităţile chineze au lansat la apă un portavion funcţional în urmă cu câteva zile. Oamenii obişnuiţi nu vor putea însă să-l viziteze vreodată.

Pentru a citi si despre alte hoteluri inedite, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.realitatea.net

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Chinezii au transformat un portavion într-un hotel de cinci stele