Oferte pentru luna de miere: Miresele primesc biletul la jumătate de preţ

Email Imprimare PDF

 

Oferte pentru luna de miere: Miresele primesc biletul la jumătate de preţ

Lună de miere cu bani puţini, într-o locaţie de lux - la asta visează toţi tinerii căsătoriţi.  Insulele exotice sunt destinaţiile preferate pentru luna de miere, iar agenţiile de turism au început să exploateze acest segment şi oferă şi discounturi tentante.

O destinaţie exotică foarte iubită în ultima vreme de romani, este insula Mauritius. Totuşi, cei care îşi aleg această destinaţie, trebuie să fie dispuşi să scoată din buzunar pentru un sejur o suma echivalentă cu preţul unei maşini bune la mâna a doua. Agenţia de turism HappyTour vine cu o ofertă de nerefuzat pentru tinerii căsătoriţi: 50 % reducere pentru biletul miresei.

În mod normal, dacă optaţi să petreceţi luna de miere în Mauritius, în plin sezon, trebuie să plătiţi, pentru două persoane cam 4.700 de euro pentru şapte nopţi de cazare într-o vilă de lux, cu demipensiune, dar la care mai trebuie adăugat şi biletul de avion care costă aproximativ 1.110 euro de persoană. În afara sezonului preţurile sunt ceva mai mici: aproximativ 1.500 de euro de persoană.

Pentru lunile august-septembrie, preţul unei vacanţe de două persoane ar fi până în 4.000 de euro. Dar dacă cei doi vin la agenţie cu certificatul de căsătorie mirele ar urma să plătească 1.900 de euro, iar mireasa doar 1.000 de euro. În plus, pentru cuplurile nou întemeiate, agenţiile de turism oferă mici surprize cum ar fi: ghirlande de flori pe aeroport, reduceri pentru all inclusive, cadouri surpriză pentru mireasă la plecarea de pe aeroport.

O altă destinaţie potrivită pentru o lună de miere romantică este insula Tenerife. Această destinaţie este mult mai accesibilă - între 700 şi 1.000 de euro de persoană, pentru 7 zile, cu transportul inclus. Dar şi reducerile pentru mirese sunt mai mici: agenţia de turism Alfa Travel acordă doar 50 de euro discount la toate tipurile de pachete.

Pentru a citi si despre destinatii pentru luna de miere in tara, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.realitatea.net

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Oferte pentru luna de miere: Miresele primesc biletul la jumătate de preţ