Hotel de lux cu aşternuturi testate de NASA

Email Imprimare PDF

 

Hotel de lux cu aşternuturi testate de NASA

Complexul Jumeirah Zabeel Saray din Dubai este clasificat la 5 stele şi a fost dezvoltat de Zabeel Properties. Arhitectura şi designul opulent al complexului de 5 stele amintesc de Imperiul Otoman. Cea mai ieftină înnoptare la hotelul cu aşternuturi testate de NASA te costă 155 de euro.

Complexul de 5 stele din Dubai a devenit operaţional din luna ianuarie.

Pentru a vă face o idee despre amploarea luxului în hotelul de 5 stele din Dubai, trebuie precizat că aşternuturile hotelului au fost testate de NASA, iar băile sunt suficient de încăpătoare pentru 12 jucători de rugbi.

Mai mult, complexul dispune de 405 camere, 42 de spa-uri individuale, 38 de vile opulente situate chiar pe plajă, aşa cum sunt descrise de oficialii hotelului, şi 10 restaurante şi 3 băi turceşti autentice. Designul hotelului este de sorginte arăbească, pereţii şi tavanul fiind acoperite cu fresce realizate manual. Camerele de hotel au între 40 şi 80 de metripătraţi şi dispun de baie turcească îmbrăcată în marmură, LCD cu diagonala de 106 centrimetri şi staţie iPod.

Hotelul Jumeirah Zabeel Saray a atras până acum turişti din Europa de Est şi familii ale emirilor din zonă.

Pentru a citi si despre unul dintre cele mai mari hoteluri din lume, recent construit, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.money.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Hotel de lux cu aşternuturi testate de NASA