Sfarsit de vara calduros: Vezi prognoza meteo pentru august, septembrie si octombrie

Email Imprimare PDF

 

Sfarsit de vara calduros: Vezi prognoza meteo pentru august, septembrie si octombrie

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a publicat, luni, prognoza meteo pentru intervalul august-octombrie 2011. 
Conform specialistilor, ultima luna de vara vine cu temperaturi peste mediile multianuale in unele zone si normale in celelalte zone. 
Primele doua luni de toamna vor aduce valori normale pentru majoritate teritoriului, exceptand sud-estul tarii, unde se vor situa peste mediile multianuale. 

Iata prognoza meteo pentru urmatoarele trei luni:

August
Regimul termic al aerului va inregistra valori peste mediile multianuale lunare in estul, sud-estul si local in vestul tarii, iar in restul teritoriului valorile termice vor fi apropiate de normele climatologice. Cantitatile de precipitatii se pot situa sub normele climatologice in sudul, sud-estul si local in vestul teritoriului, iar in restul tarii, acestea vor fi apropiate de mediile multianuale lunare. 

Septembrie
Temperaturile medii lunare ale aerului vor prezenta valori apropiate de normele climatologice in majoritatea regiunilor, exceptand sud-estul tarii, unde acestea se pot situa peste mediile multianuale. Cantitatile lunare de precipitatii vor fi peste normele climatologice pe aproape intreg teritoriul, iar in sud-estul si local in sudul tarii, acestea pot fi apropiate de valorile normale. 

Octombrie
Regimul termic mediu lunar al aerului se va situa in limite apropiate de mediile multianuale pe aproape intreg teritoriul, exceptand sud-estul si local in vestul tarii, unde temperaturile medii vor fi peste normele climatologice. Cantitatile de precipitatii vor avea valori apropiate de mediile multianuale lunare in majoritatea zonelor, iar in vestul, centrul si nordul tarii, acestea pot depasi normele climatologice lunare.

Daca doriti sa va programati din timp un concediu la mare in august, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru pentru a citi mai multe despre statiunile de pe litoralul romanesc.

Citeste mai mult...

Sursa: www.skytrip.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Sfarsit de vara calduros: Vezi prognoza meteo pentru august, septembrie si octombrie