Cele mai frumoase staţiuni greceşti cu maximum 150 de euro. Transportul inclus

Email Imprimare PDF

 

Cele mai frumoase staţiuni greceşti cu maximum 150 de euro. Transportul inclus

Un sejur de 7 nopţi în staţiuni din Corfu, Thassos sau Zakynthos te costă între 125 de euro şi 140 de euro. Preţul este valabil pentru luna septembrie şi acoperă cazarea la vile de 2 stele şi transportul cu autocarul. Cu 149 de euro mergi oricând până în octombrie  în staţiunea Sarti din Halkidiki, cu transportul şi cazarea incluse în preţ.

Un sejur de 7 nopţi în staţiunea Leptokaria te costă 99 de euro, dacă alegi să pleci în vacanţă pe 2 septembrie. Preţul acoperă transportul cu autocarul, cazarea într-un hotel de 2 stele şi ghidul turistic. Pentru mai multe informaţii, intră aici.

Dacă vrei să mergi într-o vacanţă ieftină în staţiunea Nei Pori, trebuie să ştii că 7 nopţi cazare cu transport inclus te costă 119 euro. Banii acoperă 7 nopţi cazare într-un hotel de 3 stele, transportul cu autocarul şi asistenţa turistică. Plecarea către Nei Pori -  16 septembrie.  Intră aici pentru detalii.

Cu sensibil mai mulţi bani  - 124 de euro  -  acoperi preţul unei vacanţe cu transportul inclus în staţiunea Nei Pori. În aceşti bani intră 6 nopţi cazare la o vilă de 2 stele, transportul cu autocarul şi însoţitorul de grup. Plecarea către Nei Pori se face pe 9 septembrie. Pentru detalii, intră aici.

Un sejur de 6 nopţi în staţiunea Acharavi din Corfu te costă circa 125 de euro, dacă alegi să pleci pe 28 septembrie. În preţ intră 6 nopţi cazare la vile de 2 stele, transport cu autocarul, însoţitor de grup şi asistenţa turistică la destinaţie. Detalii, aici.

Cu 120 de euro mergi într-o vacanţă de 7 nopţi în staţiunea Moraitika din Corfu. Plecarea către Corfu e pe 19 septembrie. În preţ intră 7 nopţi cazare într-un hotel de 3 stele, transportul cu autocarul şi asistenţa turistică. Pentru detalii, intră aici.

Aproximativ 130 de euro te costă o vacanţă în staţiunea Potos din Insula Thassos, în septembrie. Astfel că, 6 nopţi cazare într-o vilă de 2 stele din staţiune, transportul cu autocarul, vizita la Kavala şi asistenţa turistică te costă 103 de euro, dacă alegi să pleci în vacanţă pe 18 septembrie. Pentru informaţii, intră aici.

La circa 140 de euro se ridică un sejur de 6 nopţi în staţiunea Kalamaki din insula Zakynthos. În aceşti bani intră 6 nopţi cazare la vilă de 2 stele, transportul cu autocarul şi asistenţa turistică în staţiune. Plecarea către Kalamaki este pe 23 septembrie. Detalii, aici.

O vacanţă de 8 zile în staţiunea Sarti din Halkidiki te costă 149 de euro. Preţul este valabil până pe 7 octombrie. În preţ intră 7 nopţi cazare într-un hotel de 2 stele şi transportul cu autocarul. Informaţii suplimentare, aici.

Pentru a citi si despre statiunile de pe litoralul romanesc si ofertele pe care le ofera, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.money.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Cele mai frumoase staţiuni greceşti cu maximum 150 de euro. Transportul inclus