MDRT vrea sa organizeze evenimente de 4 milioane de euro pentru promovarea turismului

Email Imprimare PDF

 

MDRT vrea sa organizeze evenimente de 4 milioane de euro pentru promovarea turismului

Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului va achizitiona servicii de organizare de evenimente, pentru actiunile de promovare si dezvoltare a destinatiilor turistice si produselor derulate de catre institutie, contractul fiind estimat la pana la patru milioane de euro, fara TVA.

"In cadrul proiectului de promovare a Romaniei prin noua identitate definita prin brandul national de turism, MDRT a lansat procedura de achizitie a serviciilor privind organizarea evenimentelor de promovare si dezvoltare a destinatiilor turistice si produselor, derulate de catre MDRT in tara pe o perioada de 3 ani. Finantarea este asigurata din fonduri europene nerambursabile, prin Programul Operational Regional, axa 5, operatiunea ‘Crearea unei imagini pozitive a Romaniei ca destinatie turistica prin definirea si promovarea brandului turistic national’, se arata intr-un comunicat al institutiei, citat de Mediafax.

Valoarea maxima estimata a acordului cadru este de patru milioane de euro, fara TVA.

"Acordul cadru se deruleaza pe o perioada de 3 ani calendaristici de la data semnarii, nu este divizat pe loturi, iar contractele subsecvente se vor incheia fara reluarea competitiei, pentru fiecare eveniment in parte. Criteriul utilizat in stabilirea ofertei castigatoare este cea mai avantajoasa oferta din punct de vedere economic", se precizeaza in comunicat.

Firmele participante la licitatie trebuie sa ofere solutii pentru realizarea diferitelor tipuri de evenimente, pentru minim 50 si maxim 500 de persoane, cum ar fi workshop-uri, gale, conferinte, congrese, seminarii, burse si forum-uri de turism, mese rotunde, expozitii foto, caravane si alte tipuri de evenimente.

Firma castigatoare va amenaja spatiile pentru desfasurarea evenimentelor, va realiza obiectele promotionale, va asigura intrega logistica a evenimentelor, serviciul de catering si serviciile hoteliere.

Pentru a citi si despre investitiile facute in promovarea orasului Bistrita, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri MDRT vrea sa organizeze evenimente de 4 milioane de euro pentru promovarea turismului