Topul celor mai tari locuri din București în viziunea turiștilor străini

Email Imprimare PDF

 

Topul celor mai tari locuri din București în viziunea turiștilor străini

Străinii care ajung în Bucuresti au un interes crescut pentru tradiția și cultura românească. Vă prezentăm un top cinci al locurilor preferate de străini în București, conform celebrului site de turism tripadvisor.com.

Locul 5: Casa Poporului, cu 25 de comentarii, a primit cele mai multe feedback-uri din partea străinilor, însă, nu a avut suficiente voturi ca să poată urca pe podium. Un turist de origine spaniolă a rămas, în luna mai, cu o amintire foarte urâtă legată de Palatul Parlamentului pentru că, spune acesta în comentariu, ghidul turistic a fost subiectiv, a vorbit despre politică și genocid.

”Oricine vizitează un muzeu sau o clădire vrea să afle care este istoria locului respectiv. Ana Maria, ghidul turistic, nu i-a respectat pe turiști. Eu i-am cerut un formular tip pentru a face plângere, dar nu mi-a dat decât o bucată de hârtie, care a ajuns probabil la gunoi. Sunt membru tripadvisor de câțiva ani, dar nu mi s-a mai întâmplat asta niciodată. A fost o experiență foarte urâtă”, explică spaniolul, care mai spune că, deși locul este drăguț, turul a fost groaznic.

Locul 4: Zona Lipscani a pierdut podiumul în topul celor mai interesante și frumoase locuri din București chiar dacă mulți străini care au fost aici spun că le place să zăbovească cu o băutură răcoritoare la o terasă și să se plimbe apoi pe străzile din Centrul Vechi. Atunci când ajung în Lipscani, străinii spun, în comentariile postate pe site-ul de profil, că vor să se plimbe pe străzi și să admire arhitectura Bucureștiului.

Locul 3: Palatele Brâncovenești de la Mogoșoaia ocupă ultima poziție a podiumului în topul celor mai frumoase obiective turistice din Capitală. Un turist spune că a avut șansa să vadă acest loc și că ”a fost fenomenal”. Acesta le recomandă celor care vor să vadă ceva diferit, dar cu o notă venețiană, să vină la Palatele Brâncovenești de la Mogoșoaia.

O femeie din Los Angeles, care a citit despre locuința de vară a domnitorului Constantin Brâncoveanu și a vizitat apoi acest loc, spune, în comentariu, că a fost surprinsă de frumusețea celui mai mare loc non-religios din preajma orasului Bucuresti. Deși a fost iarna în această locație, turista susține că a rămas impresionată fiindcă totul era acoperit de zăpadă, iar Palatele Brâncovenești de la Mogoșoaia erau împrejmuite de un lac înghețat.

Pentru a cauta cazare in Bucuresti, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.b365.realitatea.net/

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Topul celor mai tari locuri din București în viziunea turiștilor străini