Cazare pe litoral cu cateva zeci de lei pe zi. Ce alternative ai la hotelurile scumpe VIDEO

Email Imprimare PDF

 

Sa vezi marea cu bani putini si in conditii decente nu este chiar imposibil, desi suntem in iulie, o luna vanata de toata lumea pentru vacanta. Hostelurile, pe care le-am importat cu succes, sau fostele tabere scolare, transformate in centre de agrement pentru familie, sunt de luat in calcul. Daca ramaneti mai mult de o saptamana, puteti negocia si niste reduceri .

Sotii Malaescu au gasit solutia pentru litoral care nu stoarce de bani. S-au cazat in statiunea 2 Mai in camerele fostei tabere scolare, transformata in centru de agrement pentru toate varstele. Au facut rezervarea prin Directia Judeteana de Tineret si Sport. 67 de lei pe zi o persoana, cazare plus trei mese.

La Costinesti se inmultesc hostelurile - hoteluri pentru tineret, cu mai multe paturi in camera. O solutie folosita de zeci de ani de cei din Occident si care acum are cautare si la noi. Pentru multi, singura solutie in plin sezon. Turistii platesc intre 60 si 80 de lei pe o camera intreaga care, de regula, are 2-3 paturi si, astfel, pretul se imparte.

O alta varianta ieftina de cazare o reprezinta pensiunile acreditate de Ministerul Educatiei. Pot sta si parinti si copii, locul intr-o camera costa in jur de 30-40 de lei pe noapte.

In Eforie Sud, la doi pasi de mare, gasim un astfel de loc. Are peste 300 de camere, iar pentru 45 de lei, oaspetii primesc si mic dejun, pranz si cina.

Pentru a cauta cazare in Eforie Sud, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.incont.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Cazare pe litoral cu cateva zeci de lei pe zi. Ce alternative ai la hotelurile scumpe VIDEO