Turismul din Grecia, salvat cu Google

Email Imprimare PDF

 

Turismul din Grecia, salvat cu Google

Pentru a recupera turiştii, Ministerul Turismului face campanii agresive pe internet şi promovează oferte last-minute, cu 50% mai ieftine. Singura industrie care nu înregistrează pierderi masive în Grecia este cea a turismului.

Cei care activează în acest domeniu nu au făcut niciodată grevă, deşi bugetul pentru investiţiile în turism a scăzut cu 40%. De asemenea, niciun angajat din această industrie nu a fost concediat, scrie România liberă.

Giorgos Kaletsos, secretar general în Ministerul de Turism al Greciei şi fost om de afaceri în România, explică strategiile care au menţinut profitul în turism: "Mizăm pe noi strategii de marketing şi pe campanii agresive. Cu un buget mai mic cu 40% trebuie să încercăm să facem mai mult şi să fim mai eficienţi. Pentru prima dată încercăm campanii puternice online, iar reclamele pe care le-am postat pe google au avut deja rezultate uimitoare. De asemenea, încercăm să diversificăm turismul şi să-l targetăm pentru anumite categorii."
Pentru a citi o stire si despre ce categorii de turism ar trebui sa promoveze Romania, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Turismul din Grecia, salvat cu Google