Cat te costa o "vacanta de colectie"?

Email Imprimare PDF

 

Cat te costa o

Maldive, Seychelles si Mauritius sunt destinatii de vacanta pentru turistii care aloca un buget generos concediului, dar care ii rasplatesc pe acestia cu peisaje de vis si cu obiective turistice fascinante. Pretul pentru un sejur in aceste locuri excentrice incepe de la 1.500 de euro/persoana, precizeaza Carmen Visalon, marketing specialist in cadrul agentiei Happy Tour.

"Cele mai solicitate astfel de destinatii sunt insulele exotice precum Maldive, Seychelles, Mauritius si Bali, dar si Tailanda, cu Koh Samui. Un buget minim porneste de la 1.500 de euro/persoana si poate sa urce pana la sume considerabile.

Totul tine de serviciile pe care si le doresc turistii. De regula, pachetele de servicii standard cuprind biletul de avion, transferul aeroport-hotel-aeroport si cazarea", a precizat reprezentantul agentiei de turism, pentru Bloombiz.

In afara de aceste destinatii exotice, oferta agentiilor a inceput sa includa si locuri precum Polinezia Franceza si Malaysia.

"Cele mai noi sunt Polinezia Franceza cu renumitele sale Bora Bora, Iles du Vent si Tahiti, si Malaysia, taramul padurilor de mangrove, al elefantilor si a plantatiilor de orhidee.

Aceste destinatii sunt preferate mai ales de cei care au o slabiciune pentru sporturi nautice, precum yachting, scuba diving, inot si snorkeling, dar si pentru cei care vor sa se rasfete cu mancaruri aparte, spa-uri de lux si privelisti de neuitat", a mai spus Carmen Visalon.

In mod paradoxal, desi Romania inca nu a scapat de criza, turistii romani sunt din ce in ce mai tentati de locuri exotice in care sa isi petreaca vacanta.

Agentii de turism confirma faptul ca numarul turistilor interesati de o vacanta in strainatate, intr-o tara exotica nu a scazut, ci dimpotriva, ofertele speciale pentru biletele de avion au transformat destinatiile exotice in vacante mult mai accesibile.

Pentru a citi si despre destinatii de pe litoralul romanesc, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.bloombiz.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Cat te costa o "vacanta de colectie"?