Vacanţe pe litoral de la 3 stele cu cel mult 130 de euro

Email Imprimare PDF

 

Vacanţe pe litoral de la 3 stele cu cel mult 130 de euro

Pe 1 iulie poţi pleca într-o vacanţă de 100 de euro în Nesebăr, cu toate cheltuielile incluse. Cazarea vreme de o săptămână la un hotel de 3 stele din Zankynthos te costă 59 de euro, în timp ce 7 nopţi la 4 stele într-o staţiune din Corfu te costă 119 euro.

Un sejur de doar 3 zile în staţiunea bulgărească Nisipurile de Aur te costă 48 de euro, în luna iulie.

Preţul acoperă 2 nopţi cazare cu mic dejun la un hotel de 4 stele din staţiune. Tariful nu include taxa de staţiune (6 euro). 1 iulie e data începerii sejurului. Pentru detalii, intră aici.

Zakynthos

Cu 59 de euro stai 8 zile în Keri Lanke, din insula Zakynthos. În preţ intră doar 7 nopţi cazare în unităţi de 3 stele din staţiune. 1 iulie se pleacă spre Grecia. Pentru informaţii suplimentare, intră aici.

Nesebăr

Dacă vrei să mergi în vacanţă în Nesebăr, o mini-vacanţă de 3 zile aici te costă 100 de euro, cu toate cheltuielile incluse. În aceşti bani intră 2 nopţi cazare cu demipensiune la un hotel de 3 stele din staţiune, transport cu autocarul, asistenţă turistică, precum şi toate taxele de poduri şi parcări. Pentru detalii, intră aici.

Corfu

Cu 119 euro mergi într-o vacanţă de 8 zile într-o staţiune din insula Corfu. Preţul acoperă 7 nopţi cazare într-un hotel de 4 stele din staţiunea Sidari, situată pe insula Corfu. 1 iulie este data la care se pleacă spre Grecia. Detalii suplimentare, aici

Nei Pori

O vacanţă de 7 zile în staţiunea grecească Nei Pori te costă în iulie 130 de euro. Banii acoperă 7 nopţi cazare într-o vilă de 3 stele din staţiune. Pe 1 iulie se pleacă spre Grecia. Detalii, aici.

Daca doriti sa va petreceti vacanta pe litoralul romanesc, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.money.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Vacanţe pe litoral de la 3 stele cu cel mult 130 de euro