Hoteluri neobisnuite. Te-ai caza la "rece" sau langa girafe?

Email Imprimare PDF

 

Hoteluri neobisnuite. Te-ai caza la

In incercarea dea satisface gusturile din ce in ce mai pretentioase ale turistilor nonconformisti, hotelieri stabilesc decoruri noi, amenajeaza camere neobisnuite si apeleaza la tot felul de piese de mobilier extravagante. Listverse a selectat cele mai neobisnuite hoteluri. In top figureaza Hotelul de Gheata din Canada, dar si Ferma Girafelor, din Kenya.

Ferma Girafelor a fost construita in 1932, de catre Sir David Duncan, care si-a dorit un design specific colibelor de vanatoare. Localizata in Nairobi, cu o superba vedere asupra Muntelui Kilimanjaro si a Dealurilor Ngong, are o suprafata de 115 acri. Din 1984 a fost deschisa ca hotel.

Girafele Rotschild au fost aduse pe proprietate, dupa ce si-au pierdut habitatul natural, grav afectat de constructii si incendii. Fascinant la acest loc este faptul ca oricand te poti trezi privit de o girafa, in conditiile in care acestea vin foarte aproape de ferma. Uneori, din curiozitate, baga, pur si simplu, capul pe fereastra.

Hotel Biblioteca imbina cu succes atat dorinta turistilor de a se caza intr-un loc confortabil, cat si pasiunea lor pentru lectura. Etajele hotelului au fost clasificate in asa fel incat sa corespunda principalelor 10 categorii din sistemul de Ordonare Clasificare Dewey Decimal.

La hotel Biblioteca vei avea ocazia sa studiezi carti de arta, cu tematica religioase, culegeri de exercitii de matematica si chiar volume filozofice. In fiecare camera exista carti in concordonta cu “tema etajului”.

Hotelul Karostas Cietums a inceput ca o inchisoare ruseasca si a pastrat aproape integral decorul de atunci. In cadrul sederii, vei fi incatusat, deposadat de toate bunurile, hranit doar cu apa si paine.

In ceea ce priveste confortul camerei, acesta este practic inexistent. Vei sta pe un pat de lemn sau cu un cadru din fier, acoperit cu o saltea. In cazul in care esti tentant sa te cazezi aici, trebuie sa stii ca poti face acest lucru doar in intervalul 1 mai – 1 octombrie.

Legendele care inconjoara Hotelul Karostas Cietums sustin ca locul este bantuit, asa ca nu ar fi exlus sa auzi in celula zgomote ciudate sau chiar sa vezi spiritele fostilor locatari, titreaza listverse.com.

Pentru a citi despre o alta modalitate de cazare inedita, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.bloombiz.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Hoteluri neobisnuite. Te-ai caza la "rece" sau langa girafe?