Mii de turişti au petrecut acest sfârşit de săptămână în staţiunea Mamaia

Email Imprimare PDF

 

Mii de turişti au petrecut acest sfârşit de săptămână în staţiunea Mamaia

Mii de turişti au petrecut acest sfârşit de săptămână în staţiunea Mamaia, iar hotelierii se aşteaptă ca în perioada următoare numărul acestora să crească, în condiţiile în care în prima jumătate a anului în curs au fost cu 20% mai puţini turişti pe litoral decât în aceeaşi perioadă a anului trecut.

Preşedinta Asociaţiei Litoral - Delta Dunării, Corina Martin, a declarat, duminică, pentru AGERPRES că acesta este primul sfârşit de săptămână din 2011 când pe litoral sunt mai mulţi turişti, preferată fiind staţiunea Mamaia.

''Este primul week-end mai animat, iar numărul turiştilor va creşte şi pentru că elevii au intrat în vacanţă. (...) Până acum au fost pe litoral cu 20% mai puţini turişti decât anul trecut. Week-end-ul trecut staţiunile din sudul litoralului erau pustii'', a afirmat reprezentanta asociaţiei de dezvoltare şi promoare a turismului.

În perioada 15 iunie - 15 iulie, turiştii pot beneficia de programul ''Zile gratuite de vacanţă'', iniţiat de Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism (ANAT), program în care sunt incluse şi 15 hoteluri de pe litoral, acesta fiind reluat în perioada 15 august - 15 septembrie. Astfel, cei care petrec un sejur pe litoral prin acest program pot beneficia de una sau două nopţi de cazare gratis, după modelul ''plăteşti cinci nopţi şi stai şase sau şapte''.

Pentru a cauta cazare in Mamaia, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.agerpres.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Mii de turişti au petrecut acest sfârşit de săptămână în staţiunea Mamaia