Lista vacanţelor pe litoral cu 50% mai ieftine

Email Imprimare PDF

 

Lista vacanţelor pe litoral cu 50% mai ieftine

Printre cele mai atractive destinaţii ale căror tarife sunt reduse la jumătate în această perioadă se numără staţiuni din insulele greceşti Zakynthos şi Corfu, Marmaris din Turcia şi Nisipurile de Aur. Plecarea către cele mai multe din aceste destinaţii este mâine, 18 iunie, iar preţurile variază între 35 de euro şi 259 de euro.

O mini-vacanţă de 4 zile în staţiunea Nisipurile de Aur te costă acum 35 de euro. Tariful a fost redus de la 80 de euro şi acoperă 3 nopţi cazare cu mic dejun la un hotel de 3 stele din staţiune. Plecarea către această destinaţie este mâine, 18 iunie. Detalii, aici.

Cu 59 de euro mergi într-o vacanţă de 8 zile în Keri Lake, situat în insula Zakynthos. Tariful vacanţei a fost redus de la 99 de euro şi include 7 nopţi cazare într-un hotel de 3 stele. 18 iunie e data la care se pleacă spre această destinaţie. Informaţii suplimentare, aici.

Dacă vrei să mergi la sfârşit de săptămână într-o vacanţă în insula Corfu, 95 de euro te costă 8 zile într-o staţiune din insula grecească. Tariful acestei vacanţe a fost tăiat de la 200 de euro şi acoperă 7 nopţi cazare cu mic dejun la un hotel de 3 stele din staţiune. Mâine se pleacă spre Corfu. Pentru detalii, intră aici.

Cu 259 de euro mergi într-o vacanţă de 8 zile în staţiunea Marmaris (Turcia). Preţul sejurului a fost redus de la 568 de euro şi acoperă 7 nopţi cazare într-un hotel de 3 stele din staţiune, biletul de avion şi taxa de aeroport. Pe 18 iunie e plecarea spre Marmaris. Detalii, aici.

Dacă vrei să mergi în vacanţă în Antalya, 8 zile aici te costă 344 de euro, în această perioadă. Preţul sejurului a fost redus de la 756 de euro şi acoperă 7 nopţi cazare într-un hotel de 4 stele din staţiune, biletul de avion şi taxa de aeroport. Plecarea către Antalya este pe 22 iunie.  Informaţii, aici.

Pentru a citi si despre destinatii de la noi din tara, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.money.ro


Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Lista vacanţelor pe litoral cu 50% mai ieftine