Lista celor mai ieftine vacante din iunie: Tarifele pleaca de la 4 euro pentru o noapte de cazare. Unde ai vrea sa pleci?

Email Imprimare PDF

 

 Lista celor mai ieftine vacante din iunie: Tarifele pleaca de la 4 euro pentru o noapte de cazare. Unde ai vrea sa pleci?

Daca te gandesti sa-ti iei macar o saptamana de vacanta ar trebui sa pleci in iunie pentru ca preturile sunt mult mai mici decat te-ai astepta - pleaca de la patru euro pentru o noapte de cazare - si, in plus, tarifele vor creste foarte mult in lunile ce vin pentru ca urmeaza varful de sezon. Sa vedem lista celor mai ieftine vacante din iunie.

Poti opta pentru o oferta de genul: cazare de doua zile fara masa pentru un hotel de trei stele din Baile Olanesti, care te costa 8 euro.

Cu la fel de putini bani te poti caza la Pensiunea Izvoare, de trei stele, tot in Baile Olanesti, pentru doua zile.

Mai mult, daca vrei sa stai la 4 stele, la Moeciu, ai reducere de 62%!

Daca te-ar tenta mai degraba Bulgaria, si aici preturile pleaca de la mai putin de 4 euro pentru o zi de cazare.

De exemplu, Hotelul Sun de trei stele din Sunny Beach are o oferta de 4 zile de cazare cu mic dejun inclus de la 15 euro pentru o persoana in camera dubla.

Atentie: tariful acesta este valabil doar pana la sfarsitul lunii iunie.

Mai multe oferte gasesti aici.

Oferte in Romania

Pana pe 14 iunie, poti sa-ti cumperi bilet de vacanta si poti beneficia de 6 nopti de cazare pe litoralul nostru, de la 179 de lei pana la 549 de lei.

In plus primesti si un VOUCHER DE ATRACTII, care iti asigura o intrare gratuita la unul din obiectivele de interes turistic din zona Dobrogea.

Pentru a cauta cazare la Baile Olanesti, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.incont.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Lista celor mai ieftine vacante din iunie: Tarifele pleaca de la 4 euro pentru o noapte de cazare. Unde ai vrea sa pleci?